Thuis

Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn

Certificaat
China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. certificaten
China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Tegen de afgelopen 10 jaar ontwikkelings, hebben wij Sunyi-Machines een reeks van het vullen van verzegelende machinemodellen, zoals skp-1, skp-2, skp-3, skp-4, skp-6 ontwikkeld, gaan skp-8 met de productiecapaciteit van 3,000caps/hour tot 20,000capsules per uur.

  De koffiecapsules kunnen Nespresso-compatibel systeem, k-Kop, LavazzaBlue, Lavazza-Punt, een Modo Mio, Dolce-Vreugde, Peul, k-Schot, k-Schot, Één Kop, etc… zijn.

  Als u dergelijke capsules van de goede kwaliteitskoffie wilt kopen vullend verzegelende machine vanaf China, Sunyi-moeten de Machines uw beste keus zijn.

   

  Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  De Sunyimachines kunnen OEM de diensten ook leveren.

  Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, Sunyi-hebben de Machines een reeks klantengroepen, met inbegrip van koffiebedrijven, voedsel en drankbedrijven, schoonheidsmiddelenbedrijven, koffie en theebedrijven, en ook de verpakkende machinesbedrijven, etc… ontwikkeld.

  Als u in de OEM productie geinteresseerd bent, heet welkom om ons te contacteren.

  Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • R & D

  De Sunyimachines hebben een professioneel team van meer dan 50 werknemers. De rekening van de vrijgezelgraad voor meer dan 60%. Technisch personeel acounts voor meer dan 60% van het totale aantal werknemers, met inbegrip van 2 hogere ingenieurs dat meer dan 20 jaar heeft in de verpakkende machines ervaren.

  Er zijn twee productiegroepen voor verschillende machinesmodellen, twee elektriciengroepen, twee die groepen, één professioneel de dienstteam verwerken na verkoop. Bovendien, wij hebben binnenlandse en overzee verkoopteams, het kopen deparment, financiële afdeling, steunafdeling.

  De Sunyimachines zijn de meest professionele koffiecapsules vullend verzegelende machineleverancier in China. Welkom om ons voor de beste kwaliteitsmachines van China te contacteren.

  Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Tony

Tel.: +8618006686915

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)