Thuis

Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De Machinesco. van Jiangsusunyi, Ltd, in 2011 wordt opgericht, is gestationeerd in Kunshan-Stad die eerste van de top 100 provincies in de Provincie die van China Jiangsu is. Het heeft de Machinestak van Zhejiang SUNYI, die een nationale wetenschap en technologieinnovatieonderneming is. Het is een technologisch innovatieve onderneming die zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de verkoop van het intelligente materiaal van voedsel verpakkende machines, de verpakkende systemen en het diverse materiaal van de automatiseringscontrole vooral in koffiecapsule het vullen verzegelende machine specialiseren. Het bedrijf heeft een team van professionele R&D-ingenieurs met de superieure mogelijkheden van de nieuw productontwikkeling. Aangepast, ontworpen en vervaardigd allerlei verpakkende machinesproducten voor klanten. Om een aantal professioneel geautomatiseerd verpakkend materiaal en intelligent ondersteunend materiaal voor vele bekende voedselondernemingen in binnen- en buitenland te verstrekken. De dienstgebieden van opstellingsnaverkoop in Europa en Amerika. Het bedrijf baseert zich op zijn eigen voordelen, het integreren externe middelen, constant het optimaliseren van intern beheer, en zich ontwikkelt en vernieuwend, en het marcheren vooruit in de richting van bedrijfsspecialisatie en diversificatie van verrichtingen! In het verleden, etc. verstrekten wij veelvoudige reeksen van automatische verpakkingsmachine voor vele bekende binnenlandse en buitenlandse voedselondernemingen, zoals de KoffieOnderzoekscentrum van China, ONECUP, Eastsign-voedsel. In Verenigde Staten、 van de de opstellingsnaverkoop van Brazilië, Thailand de dienstafdeling.

SUNYI-Machinesco., Ltd hangt de bedrijfsfilosofie van kwaliteit en de dienst aan, en voorziet oprecht nieuwe en oude klant van kwaliteitsproduct en de dienst om aan de behoeften van hen, de dienstklant, en klantensucces te voldoen die, die de weg bereiden vernieuwen, en de aankoopvoortreffelijkheid is de constante achtervolging van SunYi-machines wij op oprecht ons het samenwerken met nieuwe en oude klant om een betere toekomst tot stand te brengen verheugen!

 

China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

SUNYI-de voorganger van het machinesbedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met het onderzoek en de ontwikkeling van voedsel en drugmachines. Ons bedrijf heeft meer dan 20 van de productiejaar ervaring. En in 2010, als samenwerking met bedrijf van de de koffiemachine van Verenigde Staten het bekende, bereikten wij een grote doorbraak in het verpakkende materiaal van de koffiecapsule en kregen heel wat ontwerpoctrooien van koffiecapsule het vullen machine in China. SUNYI-de machines zijn het hoogste technische niveau van China representatief op het gebied van de de verpakkingsmachine van de koffiecapsule geworden. Momenteel, kunnen wij honderdduizendenoplossingen voor koffie en voedsel verpakkend materiaal leveren. Tegelijkertijd, met de hoogte - kwaliteit en de snelle dienst, over de hele wereld bouwen wij gebruikersgroepen. Het is ons bedrijf constant doel om de technologieën van Europa te overtreffen en van Amerika.

China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : SUNYI

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 7000000-7500000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Sunyi Machinery Co., Ltd. Certificaten